Hrvatski ( CRO )
Prijava

Restoran KORALJ

:: Uživajte u ugodnom ambijentu restauranta Koralj Rab

Dragi gosti, bez obzira živite li na Rabu ili ste posjetitelji, toplo vam preporučamo da svakako posjetite restaurant Koralj na otoku Rabu, specifičnog interijera s prekrasnom terasom u hladu mediteranskog raslinja. Bogata gastronomska ponuda tradicionalne kao i internacionalne kuhinje samo je jedan od razloga za posjet restauranta Koralj.

Poznati smo kao restaurant dugogodišnje tradicije, kvalitete ponude i usluge, a veliki broj naših stalnih gostiju samo je pokazatelj predanog rada kao i neprestanog ulaganja u ugostiteljstvo. Pozivamo vas da kušate tipičnu rapsku kuhinju i druga jela s naše bogate trpeze. Uživajte u hladovini terase uz birana vina iz naše ponude.

Unutar restauranta posjedujemo i sobe te gostima pružamo usluge doručka. Izuzetno miran predio grada bez gužve i žamora idealno je mjesto za goste željne pravog odmora, a nedaleko od samog centra zbivanja.

Naš ugostiteljski kapacitet sastoji se od tri cjeline tako da u tradicionalnom djelu restauranta možemo ugostiti do 60 osoba, u klasičnom djelu restauranta do 100 osoba dok je terasa namjenjena za 120 gostiju.

:: Uz vas smo i u trenucima koji ne blijede

Pozivamo Vas da se zabavite i opustite uz birana jela i dobru kapljicu. Bez obzira što je povod ugodnom druženju, svadba, godišnjica braka, krizma ili prezentacija rado ćemo Vam pomoći u organizaciji te Vašim uzvanicima ostaviti najbolje dojmove.

Slobodno nas kontaktirajte! Očekujemo vas s veseljem.